Schoorsteenveegster in Rotterdam

Op deze pagina vindt u alle services die Schoorsteenvegersbedrijf P. D. Schreuder in Rotterdam aanbiedt.

Bel voor het maken van een afspraak

Reparaties en onderhoud

Werkt uw schoorsteen niet meer naar behoren? Schoorsteenvegersbedrijf P. D. Schreuder kan dit voor u verhelpen en de schoorsteen repareren. Denk hierbij aan problemen zoals een beschadigde buitenkant, een verstopte schoorsteen, lekkende schoorsteen of het plaatsen van een nieuw rookkanaal. Heeft u problemen met uw schoorsteen zoals een dichtgeslibd rookkanaal of een schoorsteenbrand? Dan is de schoorsteen waarschijnlijk niet voldoende onderhouden. Schoorsteenvegersbedrijf P. D. Schreuder doet voor u het schoorsteenonderhoud waarbij we de rookkanalen schoonvegen, de schoorsteen controleren op beschadigingen en kijken of de kappen nog goed vast zitten.

Schoorsteenvegen

Naast het repareren van schoorstenen kunt u bij ons ook terecht voor schoorsteenvegen. Dit doen we voor verschillende schoorstenen waaronder openhaarden, hout,kolen,olie en pelletkachels. We zorgen onder hierbij ook voor goed werkende (mechanische) ventilatie. Heeft u een specifieke wens wat betreft schoorsteenvegen, of wenst u meer informatie? Neem hiervoor dan gerust even contact met ons op.

Plaatsen schoorsteenkappen

Heeft u problemen met uw schoorsteen zoals stookproblemen of slechte trek? Dan is de kans groot dat er iets mis is met de schoorsteenkap. De schoorsteenkap beschermt het rookkanaal en de schoorsteen. Hierdoor kan regen niet naar binnen, verbetert de trek en kunnen vogels zich niet nestelen, wat schoorsteenproblemen voorkomt.
Schoorsteenvegersbedrijf P. D. Schreuder helpt u graag bij het plaatsen van een schoorsteenkap.

Inspectiewerkzaamheden

Bent u niet zeker van de status van uw schoorsteen en wilt u problemen in de toekomst voorkomen? Schoorsteenvegersbedrijf P. D. Schreuder kan voor u de schoorsteen inspecteren op kieren, scheuren en blokkades.

Dakwerkzaamheden

Tot slot kunt u ook bij Schoorsteenvegersbedrijf P. D. Schreuder terecht voor diverse dakwerkzaamheden zijn:

  • vogelnesten verwijderen
  • Dak goot schoonmaken
  • Duiven/ganzen pinnen plaatsen

 Op die manier proberen wij uw schoorsteen zo veilig mogelijk
 te  maken.

Schoorsteenveger nodig? Vraag gratis een offerte aan via